Menu

Wijkexpeditie de Schalk

Datum
06/07/2024 - 07/07/2024
Tijd
00:00


Trailer de Zagerij voor de Wijkexpeditie Eiland van Schalkwijk op 6 en 7 juli 2024

Tickets zijn te verkrijgen via www.aandeslinger.nl/projecten/wijkexpeditie-eiland-van-schalkwijk

Verbindt het verleden met het heden in muziektheatervoorstelling De Zagerij onder leiding van Anita van Soest. Een verhaal over een voormalig Houtens familiebedrijf met diepe wortels in het Houten van vroeger en nu.

De Wijkexpeditie Eiland van Schalkwijk start bij Fort Werk aan de Waalse Wetering in Tull en ‘t Waal. Vanaf daar beleef je drie voorstellingen achter elkaar en tussendoor spring je zo op je fiets – of elektrische step, te huur op locatie – naar de volgende voorstelling. Een ticket geeft toegang tot alle drie de voorstellingen. De afstanden tussen voorstellingen zijn kort en nooit langer dan 10 minuten fietsen. Werk Aan de Waalse Wetering is het startpunt voor de Wijkexpeditie, vanaf daar vormt historie de rode draad en leidt cultuur de weg op de route langs een drietal voorstellingen op en over het eiland.

De Wijkexpeditie vindt plaats op 6 en 7 juli, met keuzemogelijkheid tussen twee tijdsloten: 10:30 tot 13:15 uur of van 15:30 tot 18:15 uur. Meer informatie en kaarten via: www.aandeslinger.nl/projecten/wijkexpeditie-eiland-van-schalkwijk

6 juli 2024 Reacties uitgeschakeld voor Wijkexpeditie de Schalk