Menu

Dubbelconcert Bigband Biltse muziekschool en Indigo Big Band uit Nieuwegein

Datum
12/12/2015
Tijd
20:00


Locatie
Kunstenhuis De Bilt - Theater het Lichtruim

Op zaterdagavond 12 december presenteert het KunstenHuis een dubbelconcert van de Bigband Biltse muziekschool in samenwerking met de Indigo Big Band uit Nieuwegein. Het concert vindt plaats in Theater het Lichtruim om 20:00 uur.

Het wordt een swingende avond met uiteenlopende muziekstijlen, van bigbandclassics tot toppers uit het poprepertoire. De Bigband Biltse Muziekschool staat onder leiding van trompettiste Anita van Soest, de Indigo Big Band onder leiding van trombonist Kees Adolfsen.

Van Soest en Adolfsen werken graag samen, onder meer in trio ‘Copper and Creek’. Met hun bigbands brengen zij een gevarieerd programma waarin naast instrumentale swingers ook royaal ruimte wordt gemaakt voor de vocalisten van beide bands.

Voorafgaand aan het concert is er van 15.30 – 17.00 uur een combi-workshop: ‘Spelen in een bigband’ door Anita van Soest en ‘Improviseren kun je leren’ door Kees Adolfsen. De kosten hiervoor bedragen € 10. Muziekschoolleerlingen t/m 12 jaar kunnen kosteloos hieraan deelnemen.
Meer informatie kunt u verkrijgen bij de receptie van het KunstenHuis 030-2283026 (maandag t/m donderdag van 15.00-19.00u)
Aanmelden voor de workshop via de ticketshop van het KunstenHuis: lichtruim@kunstenhuis.nl

 

Wat: Dubbelconcert 2 bigbands
Wanneer: zaterdag 12 december
Waar : Lichtruim, Bilthoven
Aanvang: 20.00 uur
Prijs workshop: €10
Ticket concert : €6.50
Via ticketshop Kunstenhuis of aan de deur.

 

Anita van Soest: Dubbelconcert

12 december 2015 Reacties uitgeschakeld voor Dubbelconcert Bigband Biltse muziekschool en Indigo Big Band uit Nieuwegein