Menu
Alma in Ede

Alma in Ede

Datum
02/10/2020
Tijd
19:00 - 20:15


Locatie
AKOESTIKUM EDE

Na vijf succesvolle voorstellingen afgelopen juli in Zeist zullen actrice Anita van Soest en pianist Bas Verheijden hun voorstelling ALMA op 2 oktober twee keer uitvoeren in AKOESTIKUM EDE in  de grote zaal voor maximaal 50 toeschouwers in anderhalvemeter-setting.

Voorstelling ALMA is concertant theater over de moeilijke keuze van Alma Mahler: kiest zij voor haar eigen muziek of blijft ze de muze van Gustav?

Een ontdekkingsreis door het leven, de liefde en de muziek van Alma en Gustav Mahler met actrice Anita van Soest en pianist Bas Verheijden. Bij de vorige optredens werden de wisselwerking tussen dit duo en de manier waarop beiden zich inleven in de tekst en muziek al vaak geprezen.

Tijdens de voorstelling worden veel foto´s vertoond uit Alma´s leven. De regie is in handen van Margaret Steur, licht en techniek worden gedaan door Sven Boogert.

Maak het ontstaan mee van Mahlers zesde symfonie en laat u verrassen door de schoonheid van Alma’s zelden gehoorde muziek..

Bekijk hier de TRAILER van de voorstelling op youtube: https://youtu.be/TirtL3JTG9A

 

Aanvang 19.00 & 21.00, duur 75 min. Tickets 20,- euro inclusief drankje achteraf. Reserveren kan via https://www.akoesticum.org/evenementen/alma/

 

Van harte welkom! Vriendelijke groeten, Anita van Soest en Bas Verheijden

www.anitavansoest.nl

www.basverheijden.com

2 oktober 2020 Reacties uitgeschakeld voor Alma in Ede